Romeo Beckham: apámra ütök!

Vágólapra másolva!
2011.01.06. 22:14
null
Ahol az elegancia családi vonás
Azt már megszokhattuk, hogy a jelenleg a Los Angeles Galaxyt erősítő angol klasszisról, David Beckhamről napi rendszerességgel jelennek meg cikkek a különböző internetes portálokon. Most azonban mégsem a parádés szabadrúgásairól és keresztlabdáiról elhíresült David került a figyelem középpontjába, hanem a fia, Romeo. Aki bár még csak alig múlt nyolcéves, de máris divatdiktátorként tekintenek rá!

 

A lurkót a GQ magazin választotta be az 50 legjobban öltözött brit férfi közé – egészen pontosan a 26. helyre. Ezek alapján aligha kell csodálkoznunk azon, hogy a világhírű Selfridges áruházlánc férfidivatért felelős igazgatója, David Walker-Smith is elragadtatással beszél a szőke Beck-gyerkőc választékos ízléséről.

Walker-Smith véleménye szerint Romeo sikerét az hozta meg, hogy nem valamely híresség stílusát követi, hanem (noha még csak szeptember elsején múlt nyolcéves) máris a saját elképzelése szerint öltözködik.

„Romeo kísérletező, mókás és szórakoztató, és nem valaki más stílusát próbálja meg utánozni, hanem sajátot teremt" – mondta róla a szakember. Persze, azért nyilván anyuci és apuci is befolyásolni tudja a kis Romeo világát!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik