Piqué és Shakira az énekesnő apjának könyvbemutatóján

Vágólapra másolva!
2013.01.15. 17:39
null
Shakira és családja William Mebarak könyvbemutatóján (forrás: elpais.com)
William Mebarak Chadid a napokban mutatta be új könyvét Barcelonában, ahol megjelent lánya, Shakira, aki az előszót írta, valamint természetesen Gerard Piqué, a Barcelona hátvédje is.

Fekete terhesruhában, arany színű magas sarkúban jelent meg Shakira a fotósok kereszttüzében a lezser öltözetű Piqué oldalán. Az énekesnő elmondta a bemutató végén, hogy az apja mindig „kenyérre tudja kenni”.

„Barranquillában az apukám nem Shakira apja. Ott én vagyok William lánya, aki a legjobb apa, aki nekem az élet nagy ajándéka. Ő az én sarokkövem, a legjobb barátom, nemcsak a munkámban, hanem az életem minden területén.”

Amikor Shakirát arról kérdezték, mit gondol közelgő anyaságáról, azt mondta, ez az egyetlen dolog, amiben vitái vannak az apjával, mert az író nagyon aggódik, hogy ilyen rossz világra szüli a gyereket.

„Azt nem tudom megmondani, hogy a fiam előnyökkel vagy hátrányokkal jön-e világra, de remélem, hogy példát vesz a nagyapjáról, akivel nagyon sokat kell majd beszélgetnie, mert az apám olyan ember, aki mindig segít feloldani a kis összezördüléseket, ezért nagyon büszke vagyok rá.”

William Mebarak Chadid is dicsérte a lányát a közönség előtt.

„Shakira élete tele van akadályokkal, amelyeket megtanult legyőzni, mert van benne küzdőszellem és állhatatosság."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik