Özil Madonna szomszédságában, Chelsea-ben bérelt luxusházat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.01. 17:16
null
Özilék Londonban, Chelsea-ben béreltek luxusházat (Fotó: elbalonrosa.com)
Úgy tűnik, Mesut Özilék végre megtalálták álmaik házát Londonban. A Real Madridtól a nyáron az Arsenalba igazoló német középpályás, és popsztár barátnője, Mandy Capristo Chelsea-ben, Madonna és Mick Jagger szomszédságában talált rá új otthonukra.

Ahogy arról már írtunk, a lelkes lakáskeresést eddig is Özil barátnője vezette, Mesut inkább a labdarúgással volt elfoglalva, ami az utóbbi hetek tanulsága szerint egyre jobban megy neki Londonban.

Úgy tűnik, az Angliában töltött idő kedvesének sem volt hiábavaló, és végre megtalálta álmaik otthonát Londonban. Érdekesség, hogy a bérlemény az angol főváros Chelsea városrészében található, de ez sem olyan meglepő, hiszen az igazán jómódúak általában ezen a környéken szoktak ingatlant vásárolni.

A 7700 eurós (majd' 2 és fél millió forintos) havi díjjal bérelhető háznak egyébként hat szobája, egy konyhája, valamint egy hatalmas fürdőszobája van, a szomszédban pedig olyan hírességekkel is összefuthat az „ágyúsok” nyári bombaigazolása, mint Madonna, Hugh Grant, Kylie Minogue, Gwyneth Paltrow, vagy épp Mick Jagger.

Délen a lakás, északkeleten az edzőközpont, a kettő között pedig az Emirates (Forrás: Daily Mail)
Délen a lakás, északkeleten az edzőközpont, a kettő között pedig az Emirates (Forrás: Daily Mail)

Az Arsenal stadionja egyébként nincs közel a házhoz, de reméljük, ezt a problémát meg tudja oldani Özil, pláne, hogy új otthonától közvetlenül, metróval is megközelítheti az Emiratest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik