Összeházasodott a német mintapár

Vágólapra másolva!
2011.01.18. 11:50
null
Tim Wiese és családja Dubaiban (fotó: bild.de)
Nyolc év együttélés után összekötötte életét a Werder Bremen labdarúgócsapatának kapusa, Tim Wiese és párja, Grit Freiberg.

Tim Wiese már korábban lecserélte Ferrariját egy családi autóra, miután négy éve megszületett Alina nevű lánya a pszichológus végzettségű Freibergtől. Ám eddig az újdonsült ara is azt hitte, hogy már soha sem kelnek egybe, hiszen Wiese mindig csak viccelődött, ha házasságra terelődött a szó.

„Azt mondta, hogy majd akkor áll az oltár elé, ha a Werder bajnok lesz. Augusztusban így nagyon meglepett, amikor azzal állt elő, hogy hivatalosan is kössük össze életünket” – mondta Freiberg, aki egyébként nincs elszállva a focistáktól, korábban azt is kijelentette a sajtónak, hogy szerinte a labdarúgók túl sokat keresnek.

„Együtt vagyunk már évek óta, van egy lányunk. Itt volt az ideje, hogy ez megtörténjen” – reagált röviden az események után a hálóőr.

A pár állítólag mindössze két tanú és lányuk jelenléte előtt mondta ki a boldogító igent, még a szűk családtagok is hiányoztak a ceremóniáról, tavasszal azonban lesz egy nagy esküvői parti is a hozzátartozók és barátok részvételével.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik