„Oda ülök, ahová akarok!” – balhé Beckham és Ron Dennis között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.05. 14:29
null
Ron Dennis nem volt jókedvű (Fotó: AFP)
Összetűzésbe került David Beckham és Ron Dennis. A volt futballista, illetve a F1-es McLaren korábbi vezetője a Maldív-szigeteken ugyanazon a gálavacsorán vett részt 2016 utolsó estéjén. A szilveszteri műsor közben azonban a helyfoglalásokkal kapcsolatosan félreértés támadt, ez pedig kisebb összeszólalkozásba torkollt.

David Beckham, a korábbi kiváló labdarúgó, illetve Ron Dennis, a McLaren Formula–1-es csapat nemrégiben elküldött vezetője a Maldív-szigeteken, a One&Only Reethi Rah nevű szállodában vett részt az év utolsó napján egy szilveszteri bulin.

A Daily Mail értesülései szerint a vacsora után alakult ki a csetepaté, amikor a vendégek átmentek az ünnepi műsor helyszínére. Ron Dennis 30 fős társasággal érkezett, azonban néhányan közülük a Beckhamnek, családjának és barátainak lefoglalt helyekre ültek le.

Ekkor egy, a futballista társaságába tartozó hölgy megkérte az egyik rossz helyen ülő vendéget a hely átadására, erre azonban – a Beckhammel egyébként jó kapcsolatban lévő – Dennis indulatosan reagált, azt mondta, mivel ő fizetett a legtöbbet a szigeten, oda ül, ahová akar.

Ezt követően hangos szóváltásra került sor, végül másnap Dennis elnézést kért a visszavonult futballistától. Az egykori csapatvezető egy, a bulin szintén jelen lévő barátja úgy nyilatkozott: a résztvevők közt valóban heves vita alakult ki.

Happy new year everyone


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik