Erotikus Barca-naptár olasz modellekkel - a 113. születésnapra

Vágólapra másolva!
2012.11.29. 19:10
1899. november 29-én alapították meg napjaink egyik (ha nem A) legjobb egyesületét, az FC Barcelonát. Ennek apropóján ma mutatjuk be a nemrégiben készült erotikus Barca-naptárat.

Van egy olasz szurkolói csoport, amely arról lett híres az utóbbi időben, hogy erotikus naptárt dob piacra, természetesen a Barcelonát dicsőítő célból. A Penya Lombarda FCB elkészült 2013-as naptárával is, és egyáltalán nem maradt el színvonalában az előzőektől.

Persze semmit sem bíztak a véletlenre, hiszen az egyik leghíresebb olasz divatfotóst, Sandro Colli Vignarellit bízták meg a kompozíciók elkészítésével. A két hölgy, Denise Acquistapace és Didi Fumagalli egyaránt ismert jelenség az itáliai modellvilágban.

A naptárat november 18-án mutatták be egy milánói diszkóban. Hemzsegtek a lányok és a celebek a diszkóban, de hiába, nem tudták elhomályosítani a naptár fényeskedését. Azért, hogy valami jót is írjunk a kiváló képek mellé, a naptár teljes bevétele jótékony célokat szolgál, mégpedig ritka érrendszeri betegségben és leukémiában szenvedők megsegítésére.

A sport.es alapján megmutatunk néhány képet a naptárból, természetesen nem az összeset, hátha valaki megvásárolná...

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik