„Na, ne! Arsenal-játékosok? Nem lehetne valakit a Liverpoolból?”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.19. 08:54
null
A kisfiú arca mindent elmond…
Alex Oxlade-Chamberlain, Wojciech Szczesny és Theo Walcott, az Arsenal három labdarúgója beteg kisgyermekeket látogatott meg, ám a fogadtatás nem úgy sikerült, ahogy azt az „ágyúsok” előre elképzelték…

„Nagyszerű érzés volt, hogy eljöhettünk a Royal ingyenklinikára meglátogatni néhány gyermeket, hogy karácsonyi ajándékkal lepjük meg őket” – mondta Oxlade-Chamberlain, az Arsenal szélsője, aki nem számított arra, hogy lesz olyan, aki nem túlzottan repes az örömtől, hogy pont az „ágyúsok” érkeztek hozzájuk.

„A nap legjobb pillanata azonban az volt, amikor az egyik srácot megleptük, és a reakciója az volt, hogy »Na, ne! Arsenal-játékosok? Őket nem is szeretem… Nem lehetne valakit a Liverpoolból?!«”

A kisfiú klubhűsége nemcsak a reakciójában, hanem a közös fotón vágott arckifejezésben is megmutatkozott – a fénykép kedvéért sem volt hajlandó egy kis mosolyt megereszteni.

Steven Gerrardéknak tehát adott a feladat, ha mosolyogni szeretnék látni a beteg srácot, nekik is meg kell látogatniuk. Ha ezt mégsem tennék meg, más módon is örömet szerezhetnek neki: a Liverpool ugyanis pont az Arsenalt fogadja vasárnap 17 órától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik