„Mutassátok a melleteket!” - debütált az angol foci első lánybandája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.10. 13:21
null
Kevés ruha, nagy lelkesedés: pályán a Viva Pitch (Forrás: Youtube)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Yeovil Town a tabella utolsó helyén szerénykedik és nagy sebességgel száguld a kiesés felé, valamiben mégis első: a „kesztyűsök” hétvégi hazai bajnokija előtt debütált a klub saját lánybandája, a Viva Pitch.

A klub ősszel indított egy kisebb tehetségkutató projektet, így válogattak össze egy négyfős – a Pussycat Dolls mintájára alapított – lánybandát: Lisát, Nicolát, Danie-t és Mollyt. A formáció létrehozásának nem titkolt célja: több nézőt csábítani a Huish Parkba.

A szombati, Yeovil–Leeds mérkőzés kezdő sípszava előtti debütálás felemás eredménnyel zárult. A sajtó természetesen felkapta a történetet, de a Viva Pitch produkciója és a szurkolók fogadtatása már messze volt az álomszerűtől.

A drukkerek olyan lelkesek voltak, hogy simán túlkiabálták a hangfalakkal támogatott tátogást, arról nem is beszélve, mit skandáltak: „Lányok, mutassátok a melleteket!” Persze jogosan merül fel a kérdés: mi másra számított, aki ezt kitalálta?

Szerencsét egyébként a Viva Pitch első fellépése sem hozott: a Yeovil 2–1-es vereséget szenvedett a 10. helyezett Leeds United csapatától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik