Mickey Rourke 62 évesen újra ringbe lép, még mindig imádja Putyint

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.27. 19:43
null
Rourke visszatér a kötelek közé (Fotó: rt.com)
Mickey Rourke úgy tűnik, 62 esztendősen megunta a színészkedést, és újra harcolni akar. Az amerikai színész Oroszországban lép ringbe a közeljövőben, barátja, Vlagyimir Putyin legnagyobb örömére.

Mickey Rourke remek kapcsolatot ápol a boksszal. Az amerikai színész a 90-es évek első felében, 1991-től 1994-ig nyolc profimeccset vívott félnehézsúlyban, hatot meg is nyert, kettőt döntetlenre adott (6–0–2), de mindössze egy ellenfelének volt pozitív a mérlege.

Sihederként ennél sokkal több köze volt a sportághoz: tizenévesen amatőr bunyós volt, nem is rossz eredményekkel. Most Rourke 62 esztendősen kitalálta, visszatér a kötelek közé – mindössze húsz év kihagyás után.



A többek közt a Sin Cityben, a 9 és 1/2 hétben, valamint a Pankrátor című filmben is szereplő színész egy nála jóval fiatalabb honfitársával csap össze egy ötmenetes meccsen Oroszországban a közeljövőben.

Persze nem csak az összecsapás miatt kötött ki Moszkvában Rourke, a Vlagyimir Putyin iránti imádatát többször is hangoztató színész az orosz elnökkel is összefutott már, sőt, jelezte, szeretne egy kiskutyát is örökbe fogadni, majd hazavinni Amerikába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik