Messi blokkolta a legszebb fenekű brazilt – Antonella keze van a dologban?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.24. 16:35
null
Miss Bum Bum 2015 a riói olimpiára is lelkesen készül (Forrás: Instagram)
Szomorú ténnyel kellett szembesülnie a 2015-ben Brazília legszebb fenekű hölgyének választott Suzy Corteznek.

 

 

Miss Bum Bum a brazil zsűritagok által a legszebbnek talált fenekéről és Lionel Messi iránti rajongásáról lett ismert az elmúlt hónapokban. Hogy jön össze a kettő? Előszeretettel pózol a Barcelona szupersztárjának mezében.

Nos, Suzy Cortezzel most megtörtént minden Messi-rajongó rémálma: a futballista blokkolta a nőt az Instagramon. Ez azt jelenti, hogy Miss Bum Bum nem láthatja Lionel Messi bejegyzéseit a fotómegosztó közösségi oldalon, és semmilyen formában nem léphet vele kapcsolatba.

A Fox Sportsnak adott nyilatkozatában mesélt a tiltásról és arról, hogy szerinte nem Messi állhat a blokkolás hátterében. Suzy Cortez szerint Antonella Roccuzzo, Messi párja a hunyó.

„Teljesen sokkolt, amikor észrevettem, hogy Messi oldala blokkolt engem. Szerintem nem Messi tiltott le, hanem Antonella. Ha tehetném, megmondanám neki, hogy ne aggódjon miattam, hiszen csak egy szurkoló vagyok, semmi több.”

„Meglep, hogy nincs önbizalma (mármint Antonellának – a szerző). Úgy érzem, hogy túlreagálta ezt a helyzetet” – tette hozzá Miss Bum Bum.

„Alig követek tíz oldalt az Instagramon, Messi és Antonella közte volt. Biztos vagyok benne, hogy féltékenység áll az ügy hátterében!” – zárta szavait a magánnyomozói pályán is ígéretes jövő előtt álló Suzy Cortez.

Ha szeretne képeket nézegetni a 2015-ös Mis Bum Bumról, Instagram-oldalán megteheti.

(Forrás: Instagram)
(Forrás: Instagram)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik