Megvette a rivális mezét, kirúgták a klubtól az argentin focistát

Vágólapra másolva!
2012.01.08. 11:28
null
Ezeqiel Carboni a Catania mezében – ez lenne a legkisebb baj (Fotó: metro.co.uk / Getty)
Címkék
Ezeqiel Alejandro Carboni, a Banfield játékosa hatalmas hibát követett el, amikor fiai számára nem az interneten keresztül rendelte meg a rivális Lanús mezeit.

A Catania csapatától tavaly ősszel hazatérő 32 éves középpályás annak ellenére a Banfield csapatához írt alá, hogy korábban a legnagyobb riválisnál, a Lanúsnál játszott – bár saját bevallása szerint világ életében a zöld-fehérek (azaz a Banfield) szurkolója volt.

Ugyanez viszont nem mondható el a két fiáról, akik karácsonyra Lanús-mezeket kértek aputól, már csak azért is, mert a bordók ifi csapatában rúgják a bőrt. Apu pedig bement az első, focimezeket árusító boltba, és megvette az ajándékokat.

Vesztére azonban valaki lefényképezte az akciót, a fotókat pedig nyomban feltöltötte a netre. A teljesen ártalmatlan ajándékvásárlás pedig annyira felbőszítette a Banfield drukkereit, hogy Carboninak nem volt maradása – ő és a klub vezetői is úgy látták a legjobbnak, ha szerződést bontanak a játékossal. Akinek az sem jött jól, hogy a klub mezében játszott 14 mérkőzésen egyszer sem tudott a kapuba találni – így nem nagyon voltak szimpátiapontok a neve mellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik