Megtörte a csendet! Kitálalt a belga válogatott korábbi barátnője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2014.11.18. 19:02
null
A szerelmi háromszög főszereplői: Kevin De Bruyne, Caroline Lijnen és Thibaut Courtois (Forrás: 101greatgoals.com)
Megtörte a csendet Kevin De Bruyne volt barátnője, Caroline Lijnen, aki most őszintén vallott Thibaut Courtois-val folytatott szerelmi viszonyáról.

 

A fiatal belga válogatott középpályás akkoriban a Chelsea játékosa volt, de a Werder Bremennél szerepelt kölcsönben. Barátnője rosszul viselte a környezetváltozást, társasági életre és napfényre vágyott, így került az elfogadhatónál közelebb a londoni kékektől az Atlético Madridhoz kölcsönadott Thibaut Courtois-hoz.

De Bruyne és Caroline Lijnen azóta már szakítottak, most azonban a 21 éves lány egy belga sportmagazinban őszintén vallott a félrelépésről és annak mozgatórugójáról.

„Kevin megcsalt engem. Hónapokig nem mondtam semmit, mert egyszerűen nem tehettem meg. A szülei azzal fenyegettek, hogy jogi lépéseket tesznek, ha kitálalok. Nagy nyomás alatt voltam, és még Kevinnel sem tudtam kapcsolatba lépni. Én mindent maximálisan tiszteletben tartok, de Kevin önéletrajzi könyvében (Keep it simple, Vedd lazán – a szerk.), megemlíti a Thibaut-val való afféromat. Ezért úgy döntöttem, megtöröm a csendet.

2012 nyarán Kevin bevallotta, hogy az egyik legjobb barátnőmmel volt viszonya. Akkor választás elé állítottam: ő vagy én. Hajlandó voltam még egy esélyt adni neki, de ezek után a kapcsolatunk már nem volt a régi. Aztán Madridba utaztam, Kevin is azt gondolta, hogy ez jó ötlet. Ott azonban olyan dolog történt, amelynek sohasem lett volna szabad megtörténnie. Aznap este olyan dolgot kaptam Thibaut-tól, amit Kevintől három év alatt egyáltalán nem. Thibaut-val mindenről tudtam beszélgetni, és mindig finom ételeket készített nekem. Kevin sohasem csinált ilyet. Mivel ő már megcsalt engem korábban, arra gondoltam, hogy én miért ne tehetném meg."

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek