Megölte lebénult gyermekét, majd öngyilkos lett a német olimpikon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.26. 13:47
null
Jürgen Brümmer 49 évet élt (Forrás: bild.de)
Meggyilkolta 15 éves fiát, majd öngyilkos lett Jürgen Brümmer. Az egykori sikeres német tornász 49 éves volt, egy hídról vetette magát a mélybe – számolt be róla a Bild.

 

A visszavonulása után gyógytornászként és fizioterapeutaként dolgozó Brümmer képtelen volt feldolgozni fia 2012-ben történt tragikus balesetét. Simont két évvel ezelőtt elütötte egy autó, amikor piros lámpánál ment át az úttesten. Életveszélyes fejsérüléseket szenvedett, a baleset után lebénult és beszélni sem tudott. Apja nem segíthetett rajta, emiatt lelkileg összeroppant.

Február 25-én, éjjeli 3 órakor egy motoros értesítette a hatóságot egy híd közepén gazdátlanul hagyott autóról. A kiérkező rendőrök az 55 méter magas viadukt alatt megtalálták Brümmer holttestét. A családot (feleségét és másik fiát) értesítették a tragédiáról, ezt követően bukkantak a 15 éves Simon holttestére, apja saját ágyában vetett véget az életének, vélhetően megfojtotta. A nyomozók a házban búcsúlevelet is találtak.

Az 55 méter magas  Körschtalviadukt (Forrás: bild.de)
Az 55 méter magas Körschtalviadukt (Forrás: bild.de)

Jürgen Brümmer az 1980-as évek egyik legjobb nyugatnémet tornásza volt. Kilencszeres bajnok, 1988-ban részt vett a szöuli olimpián, világbajnokságon és Európa-bajnokságon is képviselte hazája színeit. Fizioterapeutaként válogatottaknál és futballklubnál is dolgozott, azt követően indította el saját vállalkozását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik