Maxi López nem fogott kezet a feleségét elhódító Inter-csatárral

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.13. 18:01
null
Icardi a kezét nyújtja, Maxi López mozdulatlan maradt (Fotó: gazzetta.it)
Maxi López és Mauro Icardi, a Serie A-ban szereplő két argentin futballista egy évvel ezelőtt még csapattársak és barátok voltak a Sampdoria együttesénél, de kapcsolatuk azóta 180 fokos fordulatot vett. Vasárnap a Sampdoria–Inter olasz bajnoki mérkőzésen ellenfélként találkoztak, de kezet már nem fogtak.

2013 novemberében robbant a Serie A közelmúltjának legnagyobb szerelmi botránya: Maxi López és felesége, Wanda Nara házassága hat év és három közös gyermek után zátonyra futott, nem sokkal később pedig kiderült, hogy a modell Maxi López – 2013 nyarán az Internazionale együtteséhez távozó – barátja, Mauro Icardi karjaiban kötött ki, de egyes pletykák szerint már a válás előtt egymás szeretői voltak.

A szerelmi háromszög tagjainak magánélete azóta az olasz pletykalapok címlapján zajlik, folyamatosan megy az üzengetés, a két futballista kapcsolata teljesen elmérgesedett. Ezt támasztotta alá vasárnap a Sampdoria–Inter bajnoki összecsapás, a kezdő sípszó előtti köszöntéseknél Maxi López nem fogadta el Icardi kézfogását.

A mérkőzésen – akárcsak a szerelmi háromszögben – Icardinak jött ki jobban a lépés: az Inter simán nyert a Samp otthonában, a 21 éves csatár két gólt is szerzett, miközben López kihagyott egy tizenegyest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik