Mario Balotelli annyit ér, mint a Mona Lisa

Vágólapra másolva!
2012.12.06. 16:44
null
Csak rá kell nézni mind a kettőre, máris megértjük, miről is beszélt az ügynök... (forrás: Daily Mail)
Az emberi hülyeség újabb és újabb csúcsokat képes meghódítani. Itt van például Mino Raiola, Balotelli ügynöke, személyes tanácsadója, aki az olasz Sky Sports műsorában meglepő kijelentésre ragadtatta magát.

„Balotelli annyit ér, mint a Mona Lisa. Nincs csapat Olaszországban, amelyik meg tudná fizetni.”

De hiába volt mindössze nyolcszor kezdő az olasz válogatott a Manchester Cityben, Raiola szerint a klubnak esze ágában sincs megválnia tőle. Ezt az ügynök azután jelentette ki, hogy egyes olasz értesülések szerint Silvio Berlusconi kijelentette: Balotelli megszerzése egyáltalán nem tartozik az álomvilág kategóriájába.

Még ha az ügynök vélhetően csak arra akart utalni a Mona Lisával, hogy Mario lényegében megfizethetetlen, akkor is túlzás volt Leonardo da Vinci talán leghíresebb festményéhez hasonlítani a játékost. Az 1503 és 1506 között festett Mona Lisa ma is milliókat vonz a párizsi Louvre-ba. A hasonlóság Balotellivel egyelőre annyi, hogy Mario is vonzza a milliókat – csakhogy angol fontban a pénztárcájába... Hiába, a pénz nem minden.

Mondjuk Raiola nem először ragadtatja el magát valamelyik védencével kapcsolatban, korábban Zlatan Ibrahimovicot is hasonlította a Mona Lisához, amelyet követően a svéd klasszisból mémet csináltak.

Több se kellett a kreatív elméknek Mino Raiola nyilatkozatánál (Fotó: gazeta.pl)
Több se kellett a kreatív elméknek Mino Raiola nyilatkozatánál (Fotó: gazeta.pl)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik