Majmok és jövőbelátók versenye a Super Bowl előtt

Vágólapra másolva!
2013.02.03. 15:56
null
Haley Joel Osment tudja a frankót (forrás: wxyz.com)
Nemrég írtunk a jóslásban nagymenő tevéről, de ezzel nincs vége a sornak. Amerikában van még jó néhány állat, így a jövendölésre van még alkalom elég.

Itt van például Siabu, a fresnói állatkert orangutánja. Ez a derék állat azt a feladatot kapta, hogy egy nagy csomagban található két takaró közül válasszon. Az egyik takaró a 49ers, a másik a Ravens színeiben pompázott. A majom a San Francisco-i szépséget kapta magára, a másikra rá se hederített. Ha ezek után valaki fogadni igyekezne az „aranyásókra”, akkor jobb, ha még meggondolja, ugyanis Siabu tavaly is jósolt, de tévedett...

Ha az orangután megint rosszul tippelt, akkor annak örülni fognak a Maryland Állatkert csimpánzai. A Baltimore-ban található állatkertből érkező hírek szerint két papírt tettek a csimpánzok kifutójába. Vajon mi lehetett rajtuk? Az egyiken a 49ers, a másikon a Ravens címere... Az állatkert 11 csimpánzát ráengedték a papírokra, és ők habozás nélkül a Ravensét szaggatták szét. Márpedig ez azt jelenti, hogy a Ravens ünnepelhet a meccs után. Biztos sokaknak feltűnt, hogy a baltimore-i állatkert majmai nem a San Francisco sikerét jósolták. Csak nem az ellenfelet fogják támogatni?!

Természetesen Amerika legnevesebb személyiségei sem maradhattak ki a tippelésből. Az esélyek kiegyenlítettek, nincs egyértelmű esélyes.

Itt van azonban Haley Joel Osment színész, akit a Hatodik érzék sztárjaként ismerünk, de akik igazán jó megfigyelők, azok a Forrest Gumpból is emlékezhetnek rá, mivel a címszereplő fiát ő alakította gyerekkorában. Nos, Osment azt jósolja, hogy a San Francisco fogja nyerni a Super Bowlt. Ez azért lehet érdekes, mert a legutóbbi 13 Super Bowl-győztes közül 12-t eltalált, ami félelmetes arány. Úgyhogy érdemes figyelni rá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik