Larissa Riquelmét fegyveresek támadták meg Argentínában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.12. 13:17
null
Jonathan Fabbro és Larissa Riquelme (forrás: sport.es)
A River Plate és a paraguayi válogatott tagját, Jonathan Fabbrót fegyveres bűnözők támadták meg Buenos Airesben, miközben édesanyja születésnapját ünnepelte családtagjaival és párjával, a híres Larissa Riquelmével.

A támadás nagyjából hajnali fél kettő körül történt. Hat felfegyverzett bűnöző hatolt be a kertbe, megütötték Fabbrót és másokat is, mielőtt mindenféle értéktárgyat elvittek volna – tájékoztatott a helyi rendőrség.

Megverték a négyéves fogyatékos kisfiamat, a hároméves unokahúgom torkához pedig kést szorítottak” – mondta zaklatottan a futballista testvére, Darío Fabbro.

A futballista húga, Ani Fabbro egyenesen az argentin elnökhöz, Cristina Fernándezhez fordult haragjában az egyik közösségi oldalon.

Bejönnek a házadba, mindent felforgatnak, kínoznak, otthagynak tiszta félelemben... Ez aztán a szenzáció... Igaz, kedves Cristina?”

A tolvajok pénzt, telefonokat, ruhát és háztartási gépeket vittek el, megkötözték Fabbrót, Riquelmét és a többieket. Az eddig a szépségével házaló Larissát csak azért nem verték meg, mert azt mondta a támadóknak, hogy terhes. Bár erről eddig senki sem tudott…

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik