Bendtner: Kussolsz, vagy megerőszakolom a feleséged!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.27. 13:12
null
The Sun címlapja
A The Sun angol bulvárlap egy szaftos kis sztorival ásta tovább a gödröt a hétfőn egy konditerem rongálása miatt letartóztatott Nicklas Bendtner alatt.

 

A hétvégén barátaival mulatozó Arsenal-csatár éjjeli egy órakor nem tudott bejutni a lakhelyéül szolgáló luxustársasház medencés edzőtermébe, ezért szétrúgta az ajtót. Másnap, mikor az Arsenal edzéséről tért haza, a rendőrök várták és bevitték. A megosztó életvitelű játékos szabadon engedését követően elmesélte saját verzióját a történtekről, bocsánatot kért, de nem úszta meg ennyivel.

A The Sun a lakóközösség tagjai között kérdezősködött, információik szerint Bendtner az őt ajtórugdosás miatt figyelmeztető szomszédnak azt találta kiabálni: „Kussolsz, vagy megerőszakolom a feleséged!”

Mondjuk abban nem teljesen biztos az angol lapnak nyilatkozó szomszéd, ki is kiabált pontosan, Bendter vagy az egyik barátja. „Megijesztettek. Az biztos, hogy külföldi akcentusa volt, de a sötét miatt nem láttam pontosan kinek a száját hagyta el. Kiborultam, sokkoltak a történtek, azóta nem vagyok önmagam” – idézi a lap az állítólagos szemtanút.

Egy másik szomszéd is megszólalt az ügyben, a 65 éves Stuart Stepsky nem titkolta, örülne, ha Bendtner végre elköltözne.

Nevetséges a sztori, amit előadott. Öt éve itt lakik, a medencét este nyolckor zárják a hétvégén, ezt tudnia kell. Erre ő éjjel egykor akart bemenni, és meglepődött, hogy zárva van. Azt akarom, hogy költözzön el innen."

Mindeközben a rendőrség már lezárta Bendtner ügyét. Tárgyalás nem lesz, és újabb vádpontok sem merültek fel, a labdarúgót szóbeli figyelmeztetésben részesítették.

Bendtner rendőrségi kalandja ellenére kedd este ott volt az Arsenal Marseille ellni keretében, de nem lépett pályára a 2–0-s angol sikerrel végződött mérkőzésen, a kispadon ülte végig a találkozót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik