Klicsko a jelek szerint ismét összejött a Hősök csinibabájával

Vágólapra másolva!
2013.02.23. 13:40
Nemrégiben mi is beszámoltunk róla, hogy éledezni látszanak a szerelmi szálak Vladimir Klicsko és Hayden Panettiere színésznő között.

Az ukrán nehézsúlyú öklözőklasszis 2009-ben kezdett találkozgatni a nálunk is nagyon népszerű Hősök sorozat csinibabájával, akivel végül 2011 májusában szakítottak.

A kettejük közötti jelentős különbségek (Klicsko 40 centivel magasabb és 13 évvel idősebb Haydennél) nem gördítettek akadályt az elé, hogy a páros ezt követően is jó viszonyban maradjon, és ennek eredményeképpen a Floridából Los Angelesbe hazarepülő színésznőt, hogy, hogy nem, éppen a bokszoló vitte ki a reptérre – tudatta bő egy hónapja a TMZ.

Bár Panettiere kisasszony cáfolta, hogy újraéledt volna kettejük románca, és pirulgatva hajtogatta, hogy csak nagyon jó barátok, az amerikai lap munkatársai most a floridai Hollywood (nem összekeverendő az ország túloldalán találhatóval) egyik mexikói éttermében/bárjában, a Taco Beach Shackben kapták lencsevégre a fiatalokat, miközben azok láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában.

Újra dúl a szerelem Hayden Panettiere és Vladimir Klicsko között? A TMZ szerint igen!
Újra dúl a szerelem Hayden Panettiere és Vladimir Klicsko között? A TMZ szerint igen!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik