Késeléses drámába keveredett a német futballsztár

Vágólapra másolva!
2011.03.23. 18:52
null
Gerald Asamoah és Linda: ez nem az, aminek látszik (Fotó: Bild.de)
A német válogatott egykori csatára, Gerald Asamoah lakásában három nő és egy kés vált a vidáman induló este főszereplőjévé. A nős futballista felvitt magához két nőt, de nem számított felesége meglepetésnek szánt látogatására.

A St. Pauli futballistái az Eintracht Frankfurt elleni 2–1-es idegenbeli vereség (ami egyébként Asamoah 300. Bundesliga-meccse volt) után visszarepültek Hamburgba, majd egy belvárosi diszkóban megünnepelték egyik csapattársuk, Max Kruse 23. születésnapját. Itt Asamoah is jól érezte magát, de, mint azt később a Bild című német lapnak elmondta, ha ivott is, nem volt részeg.

Talán ez volt az oka, hogy nem akarta egyedül folytatni az estét, ezért két ismerős hölgy, Florence és Priscilla társaságában ment föl belvárosi lakásába. Nem volt jó ötlet. Igaz, a futballista nem sejthette, hogy felesége Linda (nem mellékesen három közös gyermekük édesanyja) meglepetés látogatásra érkezett hozzá Hamburgba, és a lakásban várja.

A trió előbb a konyhába ment, majd célba vette a hálószobát – és ekkor futottak össze Lindával. A rendőrségi vizsgálat első megállapításai szerint a három nő azonnal egymásnak esett (nyilván, a joggal ideges feleség lehetett a kezdeményező) és heves verekedés vette kezdetét, melynek nyomán a két vendég nő nem kevés haja végezte Linda markában. A felbőszült Frau Asamoah azonban nem érte be ennyivel: a konyhaszekrény fiókjából kivett késsel kezdett hadonászni, és mindkét nőt elég komolyan megsebesítette a kezén.

Vér, sikoltozás, majd az egyik nő kirohant a lakásból, a futballista pedig kihívta a rendőrséget és a mentőket. A sérült nőket kórházba vitték, Asamoah pedig igyekezett rövidre zárni a kihallgatást, közölve: őt várják a csapat edzésén. Ami nem volt igaz, mert meccsnap után nincs tréning. A Bildnek nyilatkozó csatár igyekezett bagatellizálni a történteket, és nejét is próbálta kimenteni a szorult helyzetből:

„Ártatlan dolog volt, szexről pedig szó sem volt. A feleségem is ismeri a két lányt. Persze attól még igaz, hogy nekem nem kellett volna velük lennem. De a meccs miatt elég sok volt bennem a stressz, ezért jöttek fel hozzám. Linda is megsérült, de csak azért mert dühében rácsapott a konyhaszekrényen lévő késtartóra."

Ha Asamoah ugyanezt a sztorit akarja a rendőrségen is előadni, akkor nagyon hitelesnek kell lennie.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik