Kassai, Messi, Robben és CR7: tombol a mémgyár a Barca-verés után - galéria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.24. 11:13
null
Ott van még a Bayern München? Nem, már haza mentek... - <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('A_Bayern_MunchenUBarcelona_BL-elodonto_memtermese')">GALÉRIA!</a> (Forrás: Troll Football)
Távol álljon tőlünk a földön fekvőbe való belerúgás, és nem a káröröm vezeti a kezünket, de olyan gyönyörű a termés, hogy kár lenne kihagyni.

Az FC Barcelona kedden este már-már megalázó vereséget szenvedett a Bayern München vendégeként. Az Allianz Arenában kiosztott hatalmas füles legalább annyira váratlanul érte a katalán csapat játékosait és szurkolóit, mint mindenki mást (oké, a münchenieket kivéve).

Azt viszont mindenki tudja, aki az elmúlt években követte az európai labdarúgást, hogy a Barca-drukkereket kivéve már mindenki epedve várt egy olyan meccset, mint amilyen ez a BL-elődöntő volt. Kéjes örömmel figyelni, ahogy egy csapat ízekre szedi az elmúlt években mindenkit móresre tanító, le- és kioktató Guardiola- majd Vilanova-tanítványokat.

Tőlünk aztán mi sem áll távolabb, mint a gúnyos kacajjal és ujjal mutogatással társított káröröm, de szakmai kötelességünknek érezzük, hogy megosszuk a futballszerető közönséggel a nemzetközi mémgyár remekeit. A visszavágóig mindenki felhőtlenül kacaghat a vesztesen...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik