Irina Sejk faarccal tűrte a Ronaldónak címzett pajzán poént

Vágólapra másolva!
2014.10.29. 18:14
Hétfő este nagyszabású gála keretében adták át a 2013–2014-es idény legjobb labdarúgóinak járó díjakat Spanyolországban, a Primera División és a Segunda División kiemelkedő teljesítményeit ünnepelték. Fény, pompa, csillogás és egy jelenet, amellyel Cristiano Ronaldo barátnője nem igazán tudott bármit is kezdeni.

Az ünnepséget az Oscar-díj átadásra hajazó pompa övezte, a labdarúgók és kísérőik egymás mellett ülve figyelték az eseményeket, várták az „eredményhirdetést”.

Két díj átadása között spanyol hírességek és humoristák szórakoztatták a vendégeket. Ahol humoristák is vannak, ott várható, hogy valaki „kárán” a közönség szakadni fog a nevetéstől. Így történt ez most is, a célpont pedig a Real Madrid szupersztárja Cristiano Ronaldo volt.

„Valamit mondanom kell – kezdte kissé drámai felvezetéssel monológját a színpadon a humorista hölgy. – Soha nem láttam még olyan testű férfit alsónadrágban, mint te… Te vagy a legjobban legyantázott testű férfi, akit valaha láttam.”

A Real Madrid klasszisának barátnője, Irina vagy nem értette, amit a humorista mondott – habár már jó ideje Madridban él –, vagy csak szimplán nem tetszett neki a flörtbe hajló poén. Mindenesetre kényelmetlenül viselte a helyzettel, még Ronaldo mosolygós reakciója sem csalt vidámságot az arcára.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik