Nemzetisport.hu 2011.01.16 12:24 Frissítve: 2015.03.18 01:34

Ilyen volt, ilyen lett

Majomból ember, vagy emberből majom? Aktuális a kérdés, hiszen mostanában egyre többen vonják kétségbe, hogy az emberek fejlődhetnek. Rövid összeállításunkból kiderül, hogy fejlődés igenis létezik. Az a lényeg, hogy az irányát jól lőjük be...

Itt van mindjárt Dennis Rodman. Ma már talán senki sem hinné, hogy az extravagáns megjelenéséről ismert egykori NBA-sztár is volt „ember”.

A bal oldali képen a Detroit Pistons mezében szorgoskodó, méla tekintetű ifjoncként még alig lépett a fejlődés ösvényére. Bőrének csupasz felületei szinte világítanak, mintha egy kis tetkóért kiáltottak volna.

Bezzeg a második képen a maga kendőzetlen egyszerűségében mutatkozik meg a sportember és a filmsztár.

Lenyűgöző átalakulás...

 

Sammy Sosa baseballjátékos kevéssé ismert nálunk. Pedig figyelemreméltóan színes egyéniség volt valamikor. Ma már belesápadt a szépészeti kezelésekbe. Ha Michael Jacksonra gondolunk, akkor csak annyit üzenhetünk Sammynek: ne állj meg félúton.

 

Jerome James sem hiába pattogtatta a labdát az NBA-ben, az évek során felszedett magára néhány kiló khm... izmot. Valóban megemberesedett!

 

 Szerény ír ministránsfiúnak látszik Robert Swift az első képen, de belátható, hogy ilyen külsővel nehéz boldogulni a palánkok alatt.

Robi szerencsére fejlődik, belevaló motívumokkal díszítette sápatag bőrét. Mit meg nem adnánk érte, ha az ujjain a klasszikus „ÜSS”-felirat volna olvasható, de a törzsfejlődésnek ezen a szintjén, fájdalom, nem elvárás a magyartudás...

 A gazdag díszítés mindenesetre nem volt elég ahhoz, hogy megragadjon az amerikai palánkok alatt, ezért keresett magának egy helyet, ahol díjazzák a megjelenését. Ma Japánban pattogtat, ahol mindig kíváncsiak a magas, fehér, őrültnek látszó fickókra.

 

A végére pedig egy igazi jómadár. Chris Andersen beceneve ugyanis „Birdman”, amelyet remek zsákolásai után kapott.

Később aztán a drogok segítettek neki a szárnyalásban, ezért egy időre repülnie kellett az NBA-ből is. Talán a hosszú gondolkodási idő tette, hogy elmélyülten tervezgethette a megjelenését.

Chris madár ma már újra a régi, vígan repked a palánkok alatt, a denveri szurkolók nagy örömére.

Azt már nehéz eldönteni, hogy szépséges testszíneit a madarak melyik generációjáról kölcsönözte, mindenestre az igen stílusos sérója teszi teljessé az evolúcióját ennek a „madárnak”.

 

 

2020.05.28 10:35:14

Sportszelep nemzetisport.hu

Varga Viktória ezúttal egy medencéből jelentkezett be két pikáns fotóval.

2020.05.22 19:24:50

Sportszelep nemzetisport.hu

Diletta Leotta mutatványát négy nap alatt közel két és fél millióan nézték meg.

2020.05.04 14:49:24

Sportszelep B. L.

A fiatal pár nyáron kezdett el randizni egymással, nemrégiben pedig már jó hírt osztottak meg követőikkel.

2020.05.01 09:56:03

Sportszelep nemzetisport.hu

2019-ben Britney Spears Toxic című számára futott emlékezetes kűrt az orosz hölgy.

2020.04.25 12:03:19

Sportszelep nemzetisport.hu

Joe Burrow, az NFL új sztárjelöltje 2017 óta jár kedvesével, Olivia Holzmacherrel.