Így fesztiválozik Rooney: három bunyó két óra alatt!

Vágólapra másolva!
2011.06.27. 10:26
null
Összességében inkább jól érezték magukat (Fotó: Action Images)
Címkék
Wayne Rooney remekül érezte magát a vasárnap zárult Glastonbury Fesztiválon: príma koncerteket látott, együtt volt a családdal és a barátokkal, és még egy-két hangulatos bunyó is kijutott a hétvégére!

Vasárnap ért véget a világ legnagyobb könnyűzenei bulija, a Glastonbury Fesztivál. A nyugat-angliai Pilton mellett, egy Michael Evis nevű farmer magánbirtokán megrendezett bulin idén a U2, a Coldplay és Beyoncé volt a három fő fellépő. Az eseményen számtalan híresség képviseltette magát, köztük Wayne Rooney is a barátaival. A Manchester United és az angol válogatott nagyszerű csatárának helikopteres érkezéséről a Sportszelepen is beszámoltunk, most azonban sokkal izgalmasabb részletekkel gazdagodtunk a hétvégét illetően.

A Mirrorfootball.com című angol hírportál beszámolója szerint a szombat éjszaka volt a legproblémásabb időszak: az Elbow nagyszínpados (Pyramid Stage) koncertje után több ittas fesztiválozó is kóstolgatni kezdte a futballistát, aki, állítólag, egy-két jól irányzott pofonnal vett elégtételt.

A következő probléma a VIP szektor bejáratának közelében volt, ahol egy nem éppen irodalmi szóváltást zárt le heveny lökdösődés és kisebb pofozkodás.

A harmadik problémát pedig a rokonság okozta – mert a rokonokkal mindig csak a baj van, pláne, ha közülük többnek is Rooney a vezetékneve. Wayne Everton-drukker öccse, Graeme képes volt kis híján összeverekedni Liverpool-szurkoló sógorával, Anthonyval – végül Rooney közbelépésével, és egy „higgadj már les, b*szki" felszólítással ért véget a családi perpatvar.

A kiegyensúlyozottság azonban megköveteli, hogy a másik oldal is meghallgattassék. A Rooney házaspár egyik közeli barátja röviden így foglalta össze a hétvégét: „A rajongók egész délután szinte lépni sem hagyták Wayne-t, mindenki aláírást vagy közös fotót szeretett volna. Lehet, hogy estére már egy kicsit besokallt. De bunyóról szó sem volt, Wayne senkit nem ütött meg, sőt, ő volt az, aki a necces helyzetekben nyugodt tudott maradni."

ELBOW:ONE DAY LIKE THIS - HOGY LEHET EZ UTÁN KÖTÖZKÖDNI?
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik