Hiába küzd Yaya Touré, képtelen levakarni magáról a csajokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.05. 13:43
null
Yaya Touré nem érti, miért nem hagyják békén a nők (Fotó: Action Images)
Yaya Touréért megőrülnek a nők. Az angol Premier League-ben szereplő Manchester City labdarúgója azonban nem repes a boldogságtól – azt szeretné, hogy hagyják békén őt a hölgyek.

„El kell bújnom a nők elől, ezért nem volt más választásom, meg kellett változtatnom a telefonszámomat… – mondta Yaya Touré a Sunday People-nek. – Az ilyen hölgyek valahogy mindig megszerzik az elérhetőségedet. Nyilván nem élhetsz telefon nélkül, úgyhogy nem vagyok könnyű helyzetben.”

„El nem tudom képzelni, mi lehet az ilyen lányok fejében. Ez az egész nagyon kínos… Volt egy nő, aki nyilvánosan zaklatott, teljességgel sokkoló volt! Elkérte a telefonszámomat, így én kénytelen voltam kamuzni neki, csak hogy megszabaduljak tőle.”

A Touré testvéreknek nem először gyűlik meg a baja a lányokkal. Yaya testvére, Kolo Touré 2010-ben autókereskedőnek adta ki magát, majd két éven át kapcsolatban élt egy diáklánnyal, annak ellenére, hogy felesége volt.

A Manchester City középpályása is házas, ám ő állítja, nem érdekli más a nején kívül.

„Menekülök a nők elől. Házas vagyok, feleségem van, ő teljességgel elég a számomra. Szeretem a békét és a nyugalmat, én ilyen ember vagyok.

Hozzá akar hűséges maradni Yaya Touré (Fotó: sirjackfashions.com)
Hozzá akar hűséges maradni Yaya Touré (Fotó: sirjackfashions.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik