Hernandez már a 27. letartóztatott NFL-játékos a Super Bowl óta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.27. 19:10
null
Aaron Hernandezt szerdán megbilincselve vitték el (Fotó: Yahoo)
Nem mondhatni, hogy a jófiúk ligája lenne a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság. A sokszor hátrányos helyzetből induló, rossz környékekről származó játékosok a szezon befejeztével sajnos nagyon gyakran kerülnek bajba, bár akkorába, amekkorába most Aaron Hernandez, a New England Patriots korábbi tight endje azért nem szoktak...

A február 4-i Super Bowl óta Hernandez már a 27. játékos, akit letartóztatott a rendőrség – igaz, volt, akit többször is.

27. Aaron Hernandez (június 26.)

Kezdjük a legfrissebbel, mint arról már beszámoltunk, a játékost szerda reggel bilincsben vitték el a házából, és többek között Odin Lloyd meggyilkolásával vádolták meg az Attleboró-i körzeti bíróságon. Az együttes már lépett is, egyből kivágta a keretéből a tight endet.

26. Ausar Walcott (június 26.)

A Cleveland Browns keretébe igyekvő draftolatlan szabadügynök linebackerje szerdán keveredett balhéba, ellene gyilkossági kísérlet a vád, miután egy klubban megütött egy embert, aki életveszélyes állapotba került.

25. Jason Peters (június 12.)

Hozzájuk képest a Philadelphia Eagles támadófalembere kifejezetten jófiúnak számít, ő „csak" utcai versenyzés és gyorshajtás miatt került bajba.

24. Adam Jones (június 11.)

Pacman bűnlajstroma már korábban is igencsak terjedelmes volt, amelynek „köszönhetően" hosszú időre el is tiltotta a liga. Az elmúlt időszakban kevesebb probléma volt vele, mígnem ezúttal azért vitték be az őrsre, mert megütötte az őt sörösüveggel megdobó nőt egy cincinnati klub előtt.

23. Joe Morgan (május 29.)

A New Orleans Saints elkapóját részegen és jogosítvány nélkül kapcsolták le, miután a gyorsforgalmi út szélén aludt (!) a parkoló autó volánja mögött. A játékos vérében 0.218 százalék volt az alkoholszint, ami jóval több, mint az ott megengedett 0.08 százalék.

22. Mike Goodson (május 17.)

Az Oakland Raiders együtteséből a New York Jetshez szerződő futó New Jerseyben fülelték le, miközben kábítószer (a hírek szerint marihuána) és töltött fegyverek voltak nála.

(Montázs: chicago.barstoolsports.com)
(Montázs: chicago.barstoolsports.com)

21. Titus Young (május 5-én kétszer (!) és május 10.)

A Detroit Lions korábbi elkapója új szintre emelte a hülyeség fogalmát. Előbb ittas vezetésért vitték be, majd még azon a napon újra, miután megpróbálta ellopni a saját autóját a vontatóról... Nem egészen egy héttel később már a harmadik rendőrségi fotó is elkészült a korábbi játékosnak, ezúttal betörés volt az indok.

20. Armonty Bryant (május 6.)

A korábbi drogdíler visszaküzdte magát, és a 7. körben ki is választották az idei játékosbörzén. Sokáig nem viselte jól magát, ittas vezetés miatt kapcsolták le Oklahomában.

19. Daryl Washington (május 3.)

Az Arizona Cardinals kiváló linebackerjét súlyos testi sértés miatt tartóztatták le, egy állítólagos családon belüli erőszak (ex-barátnője) miatt

18. Claude Davis (május 2.)

A 24 éves linebacker január másodikán kapott esélyt a New York Jetsnél, amit azzal játszott el végleg, hogy marihuána birtoklása lekapcsolták.

17. Cliff Harris (május 2.)

Davisszel együtt repült a Jetstől az említett kábítószer-birtoklás miatt.

16. Quentin Groves (április 24.)

A Cleveland Browns játékosát egy ohiói prostituált szolgálatai miatt keveredett bajba.

15. Ronnell Lewis (április 23.)

A Detroit Lions sem a jófiúk gyűjtőhelye, a cornerbacket speciel egy bárban történő verekedés miatt vitték be.

Rolando McClaint elsőre annyira nem rázta meg az eset 
(Fotó: sgate.com)
Rolando McClaint elsőre annyira nem rázta meg az eset (Fotó: sgate.com)

14. Rolando McClain (április 22.)

A még mindig csak 23 éves linebacker 2010-ben nagy sztárként került a ligába, játéka helyett inkább azonban csak a balhéival tűnt ki. Legutóbb rendbontás miatt akarták lekapcsolni, és még ellen is állt a letartóztatásnak. A korábbi Raiders-játékos ezt követően a címvédő Ravensnél kapott új esélyt, amelyet gyors visszavonulásával (!) hálált meg.

13. William Moore (április 18.)

Az Atlanta játékosát tettlegesség miatt tartóztatták le, állítólag megragadta egy nő vállát.

12. Amari Spievey (március 27.)

Harmadfokú testi sértés miatt vitték be egy állítólagos családon belüli erőszak (barátnője) miatt.

11. Brandon Barden (március 23.)

A Tennessee Titans tight endjét ittas vezetés gyanúja miatt vették őrizetbe Georgiában, miután lehajtott az útról autójával.

10. Trumaine Johnson (március 22.)

A St. Louis Rams másodéves cornerbackjét Montanában kapcsolták le ittas vezetés vétsége miatt.

9. Evan Rodriguez (március 21. és május 31.).

Ismét egy többszörösen büntetett jómadár, előbb Miamiban állt ellen a hatóság letartóztatásának (ezt a vádat mondjuk később ejtették), majd ittas vezetésért, és a „nem megfelelő sáv használata" miatt vették elő. Ez utóbbi már a Chicago Bearsnek is sok volt, és kirakta a keretéből a tavaly 4. körben kiválasztott tight end/fullback hibridet. Aki azóta Miamiban talált új állomáshelyre. Csak a tisztekkel vigyázzon ott...

8. Cody Grimm (március 10. és május 28.)

És itt a harmadik. A 26 éves Tampa Bay Buccaneeers-söprögetőt kétszer tartóztatták le – nyilvános részegségért...

7. Quinton Carter (március 9.)

A Denver Broncos safetyjét azért tartóztatták le, mert állítólag csalni próbált kockavetésben egy Las Vegas-i kaszinóban. Az ügyet ejtették.

6. Javarris James (március 7.)

A legutóbb az Arizona Cardinalsben lévő futó nem jelent meg a bíróságon Floridában. Előzmény? Marihuána birtoklási ügy, még 2011 júniusából.

5. J'Marcus Webb (február 24.)

A Chicago Bears támadófalemberét Illinoisban tartóztatták le marihuána birtoklásért, az ügyet később ejtették.

Desmond Bryant finoman szólva is ittas volt a rendőrségi fotózásán
Desmond Bryant finoman szólva is ittas volt a rendőrségi fotózásán

4. Desmond Bryant (február 24.)

A legbrutálisabb rendőrségi fotó birtokosa. Ahogyan már beszámoltunk róla, az Oakland Raiders szerelését a Cleveland Brownséra lecserélő, egyébiránt kiváló védőfalember (aki nemrégiben egy ötéves, 34 millió dolláros szerződést írt alá az ohiói klubnál) ittasan, félmeztelenül rendezett patáliát egy floridai család otthonában.

3. Al Netter (február 22.)

A San Francisco 49ers játékosát Kaliforniában kapcsolták le ittas vezetésért.

2. Da'Quan Bowers (február 18.)

A korábbi 1/1-es várományos 23 éves védőfalembert a LaGuardia repülőtéren tartóztatták le, miután a csomagjában fegyvert találtak, a vádat később rendbontásra finomították.

1. Michael Boley (február 8.)

A New York Giants korábbi linebackerjét gyermekbántalmazás miatt tartóztatták le. Három nappal később az együttes kirakta a keretéből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik