Hamilton kiakadt Nicole csókolózós fotója miatt

Vágólapra másolva!
2012.10.03. 11:06
null
Lewis, Nicole és Chris szerelmi háromszöge (Foró: examiner.com)
Címkék
Pár napja látott napvilágot egy fotósorozat, amelyen Nicole Scherzinger – Lewis Hamilton se veled, se nélküled barátnője – korábbi barátjával, a rapper Chris Brownnal csókolózott. A fotók természetesen Hamilton birtokába is eljutottak, és annak ellenére, hogy Nicole ügynöke tagadta a csókváltás tényét, a világbajnok F–1-es pilótát csúnyán elkapta a féltékenységi roham.

A The Sun egy nevét nem vállaló forrása szerint Hamilton teljesen maga alá került a képektől és a barátnőjét ölelgető rosszfiú látványától, s azonnal a fotó származási helyére, Los Angelesbe utazott, hogy tisztázzák kettejük kapcsolatát Nicole-lal.

Scherzinger kisasszony a nagy nyilvánosság előtt tagadta, hogy valóban csókolóztak volna, de Hamilton a saját fülével szerette volna hallani az igazságot – ezért utazott az angyalok városába.

Hamilton és Scherzinger még 2007-ben jöttek össze először, miután találkoztak az MTV (Music Television) müncheni díjátadóján. Először 2011 januárjában szakítottak, mivel nem jutott elég idejük egymásra egyéb elfoglaltságaik miatt, aztán újra összejöttek, majd októberben ismét szakítottak, de azóta is többször látták őket kézenfogva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik