Guti: „Azt akarod, hogy behúzzak egyet?!” - videóval

Vágólapra másolva!
2011.05.05. 12:20
Címkék
A Real Madrid egykori és a török Besiktas mai kedvence, Guti többször is összetűzésbe került már az újságírókkal. A minap folytatta jó sorozatát, és megint megtalált egy izgága sajtómunkást.

Amikor Isztambulban leszáll az éjjel – és ezt sok honfitársunk is tudja –, számtalan lehetőség áll a szórakozni vágyó előtt, hogy tartalmasan töltse el azt a pár órát, amely még a napból hátra van... Guti is erre gondolt, amikor belevetette magát az éjszakai életbe, hogy valamelyik bárban kieressze magából a fáradt gőzt.

Mit ad isten, újságírókkal futott össze az utcán, akik az után érdeklődtek a maguk keresetlen modorában, hogy vajon mit keres ilyenkor egy sportoló az éjszakában. A szűkszavú spanyol eleinte udvariasan próbálta őket leszerelni, aztán elszakadt nála a cérna, amikor már sokadszor tolták az arcába a kamera lencséjét.

„Azt akarod, hogy behúzzak egyet?!" – fenyegetőzött a középpályás, majd lerázta a zaklatókat.

Hamarosan már a tvitterezett is, megosztotta ismerőseivel véleményét az ügyről.

„Csak annyi történt, hogy mint minden normális ember, elmentem egy kicsit szórakozni a csapattársakkal. Holnap nincs meccs, nincs edzés, miért ne tehetnénk meg? Sajnálom, de a kamerák a futballpályára valók. Lehet, hogy sokan szeretik, ha magánéletükben filmezik őket, én köszönöm, de ebből nem kérek." – üzent a Besiktas sztárja.

„Úgy szeretném élni az életemet, ahogy az nekem tetszik, és nem fogom hagyni senkinek, hogy beleüsse az orrát. Az élet pillanatokból áll, és én szeretném ezeket megragadni. A boldogság nem tart örökké, de eszemben sincs csak azért leállítani magam, mert mások rajtam élősködve akarnak megélni.

Ahogy a videóból is látszik, Gutinak nem is olyan könnyű a dolga, ha egy görbe estét szeretne eltölteni Iszambulban. Mintha azonban most már „vágná a centit", hiszen többször is felhívja az újságírók figyelmét, hogy „még egy hónap". Valóban, ennyi van hátra a török bajnokságból – és talán Guti törökországi kalandjából is.

Gutit zaklatják az újságírók

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik