Guardiola szerint a BL-döntőért játszanak a Sahtarral

Vágólapra másolva!
2011.04.12. 13:19
Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője vicces hibát követett el a Sahtar Doneck elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóját felvezető sajtótájékoztatón. Összetévesztette a negyed- és az elődöntőt, elegánsan megfeledkezve a következő ellenfélről – minden bizonnyal a Tottenham elleni első meccset 4–0-ra megnyerő Real Madridról.
GUARDIOLA ELSZÓLÁSA DONECKBEN

GUARDIOLA ELSZÓLÁSA DONECKBEN

Egy tolmács rosszul feltett kérdésére, miszerint, ha nyernek kedden este Doneckben, akkor bejutnak a döntőbe (nyilván az elődöntőre gondolt), Guardiola a legnagyobb természetességgel válaszolta, hogy persze, ha kedden nyer a Barca, akkor ott van a döntőben.

Ekkor szólt neki a katalán klub egyik sajtósa, hogy az még csak az elődöntő lesz, amivel jól láthatóan meglepte a trénert. Guardiola ekkor spanyolról angolra váltva nevetve annyit mondott, hogy „big mistake", azaz nagy hiba volt, amit mondott.

A dolognak különös pikantériát ad, hogy az elődöntőben a Barca várhatóan a Tottenham ellen az első mérkőzést 4–0-ra megnyerő ősi rivális Real Madriddal találkozik. Nem csoda, hogy a katalán edző bakiját kedden címlapon hozta a madridi sportlap, a Marca.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik