Futball-legendák a FIFA 14-ben - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.24. 14:18
null
A legendák lastroma (forrás: easports.com)
A népszerű focis játékban mindig szívesen vették a felhasználók, ha extra csapatokat lehet irányítani. Ilyen lehet a következő kiadásban megjelenő álomcsapat, amelyben többek között olyan sztárok tűnnek fel, mint Ruud Gullit, Suker, Inzaghi vagy éppen Pelé.

Nagy meglepetést nem okozunk azzal, hogy magyar játékos nincs a legendák sorában. A játék Ultimate Team-részében lehet őket használni, és elszórtan megtalálhatóak lesznek az arany csomagokban, így fokozatosan beépíthetőek lesznek a csapatunkba. Ezek a játékosok azonban, fájdalom, mindössze Xboxon lesznek elérhetőek. A listán szereplők legendavoltján természetesen lehet vitatkozni, de az biztos, hogy egytől egyig jó kis spílerek voltak.

A lista: Bergkamp, Bierhoff, Campbell, Cannavaro, Ruí Costa, Crespo, De Boer, Desailly, Futre, Effenberg, Fowler, Gullit, Hagi, Hierro, Inzaghi, Kluivert, Larsson, Lehmann, Lineker, Ljungberg, Maldini, Matthäus, Neville, Owen, Pauleta, Pelé, Pires, Rijkaard, Seaman, Sheringham, Sevcsenko, Suker, Van Basten, Van der Sar, Van Nistelrooy, Vieira, Vieri, Weah, Zola.

Gullit bűvöli a labdát (forrás: easports.com)
Gullit bűvöli a labdát (forrás: easports.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik