Ezer kilométert utaztak, a csapatuk elbukott, visszakapják a pénzt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2014.04.03. 16:33
null
A „kanárik” játékosai megsajnálták a drukkereiket, most kiengesztelik őket (Fotó: whoateallthepies.tv)
A Premier League-ben a hétvégén a Norwich City egy sima 3–0-s vereségbe szaladt bele a Swansea ellen. A „kanárikat” elkísérő drukkereket még a játékosok is megsajnálták, hazaérve pedig úgy döntöttek, jár a kárpótlás.

Összesen 899 Norwich-drukker kísérte el a csapatot a Swansea elleni összecsapásra Walesbe. A szurkolók fél Nagy-Britanniát átautózták, és összesen 612 mérföldet, azaz 1065 kilométert tettek meg, hogy lássák kedvenceiket.

A Swansea ellen azonban nem ment a sárga-zöldeknek, és egy sima meccsen 3–0-s vereséget szenvedtek. A „kanárik” tudták, hogy cserbenhagyták szurkolóikat, így a whoateallthepies.tv beszámolója szerint most visszafizetik a jegyek árát.

„Elképesztő drukkereink vannak, akik mindenhova elkísérnek minket. Mind nagyon sajnáltuk őket a szombati meccs után, és mivel volt, aki több mint hat órát autózott, csak hogy lásson minket játszani, úgy döntöttünk, vissza kell adnunk a pénzüket. Remélhetőleg ez a kis gesztus jobb kedvre deríti őket, és a Fulham elleni idegen meccsre is szívesen velünk tartanak” – mondta Russell Martin, a Norwich csapatkapitánya.

Nagy utazás (Fotó: maps.google.hu)
Nagy utazás (Fotó: maps.google.hu)

A drukkerek átlagosan 15 fontot fizettek egy tikettért, így a PL-klubnak összesen 13 485 fontot kell visszatérítenie, ami nagyjából ötmillió forintnak felel meg.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek