Egy vereség elég volt Moyes menesztéséhez: Dwight Yorke az utód - fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.13. 17:52
null
Mindenki őrizze meg a nyugalmát! David Moyes nem megy sehová! (Fotó: Action Images)
Ez persze csak egy ízetlen tréfa az egyik figyelmetlen tévés szerkesztőtől, aki nem tudta, mit írjon a korábbi MU-csatár neve alá.

Az ázsiai túrája, egyben David Moyes menedzseri korszakának első mérkőzését elveszítő Manchester Unitednél máris elfogyott a türelem a skót trénerrel szemben. És, amíg elődjének több mint 26 év jutott a kispadon, addig az Evertontól érkező utód elvérzett a Singha All-Star elleni hírverő meccs után.

Mindez persze csak kacsa, légből kapott, üres, rossz ízű feltételezés, vádaskodás, televíziós bénázás. A bangkoki meccs után az egyik tévétársaság megszólaltatta Dwight Yorke-ot, a Manchester United korábbi csatárát, az 1999-es nagy triplázás egyik hősét. És miután mindezt mégsem írhatták a neve alá, beérték azzal, hogy a „Manchester United menedzsere”. Jobb, mint a semmi…

Dwight Yorke-ot pedig csak egy lelkes szerkesztő nevezte ki az MU menedzserének (Forrás: 101greatgoals.com)
Dwight Yorke-ot pedig csak egy lelkes szerkesztő nevezte ki az MU menedzserének (Forrás: 101greatgoals.com)

Egyébként meg Moyesnak nincs oka aggodalomra: 1986. november 8-án a nagy előd egy Oxford United elleni 0–2-es vereséggel kezdte csodálatos karrierjét – ma meg szobra van a stadion oldalában, és a nevét viseli az egyik lelátó. Szóval: csak így tovább, David Moyes!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik