A Real Madrid csatárát egy transzvesztita keverné szexbotrányba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.23. 18:31
null
A <a href="http://www.101greatgoals.com/top-stories/karim-benzema-paid-e8000-for-two-nights-with-a-belgian-transsexual-prostitute-says-prostitute/" target="_blank">101greatgoals</a> – Benzemára nézve nem túl hízelgő – illusztrációja, a képen Victoria (balra) és a Real csatára (jobbra) látható<br />
Egy belga hírportál, a sudinfo.be oldalán megjelent cikk szerint Karim Benzema, a Real Madrid csatára évekkel ezelőtt nyolcezer eurót fizetett egy transzvesztita prostituáltnak két együtt töltött éjszakáért. A cikkben a történetet kitálaló, férfiból nővé operált örömlány is megszólal.

Benzema magánélete Franciaországban (és környékén) időről időre napirendre kerül, nőügyei azóta „élvezik" a rivaldafényt, mióta Franck Ribéryvel (és számos másik francia válogatott labdarúgóval) közösen kapcsolatba kerültek 2010-es évek egyik legszaftosabb botrányát kirobbantó fiatalkorú luxuspillangóval, Zahia Dehárral.

Ezúttal egy újabb fejezet kezd íródni „Benzema hálószobai titkai” témakörben, köszönhetően egy belga prostituált, Victoria Dorval vallomásának, aki egyébként 1984-ben Johnnyként jött a világra.

Johnnyt, azaz Victoriát lelki transzformációját követően öt évvel ezelőtt operálták nővé, állítása szerint az azóta eltelt időben került közelebbi (értsd: szexuális) kapcsolatba Karim Benzemával és a francia válogatott támadó rapper barátjával, Boobával. A történet szerint Benzemáék a már emlegetett Zahia Dehar közreműködésével jutottak el Victoriához. „Találkozni akart, 2000 eurót ajánlott. Végül belementem” – idézi a sudinfo.be a transzvesztita örömlányt.

Ezt követően Benzema újabb randevút akart, ekkor már megháromszorozta ajánlatát, 6000 eurót ígért – állítja Victoria.

„Az elejétől fogva tudott a műtétemről, de nem zavarta, sőt, élvezte a helyzetet.”

Ezt követően a lány a csatár rapper barátjáról is teregetett egy keveset, Booba 3 ezer eurót fizetett a korhatáros szolgálatokért. Vallomása szerint a zenész menedzsere egy titoktartási szerződést is aláíratott vele, most mégis azért mert előállni a sztorival, mert a francia sajtó tőle függetlenül már kiszimatolta az ügyet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik