Messi egy sztriptíztáncos karjaiban - válságban a házassága?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.30. 15:16
null
Messi és az ismeretlen szőkeség a Pronto magazin címlapján (Forrás: pronto.com.ar)
Az argentin Pronto magazin a címlapján közölt kompromittáló fotót Lionel Messiről, az FC Barcelona négyszeres aranylabdás labdarúgójáról, amelyen éppen egy ismeretlen szőke hölggyel kerül közelebbi kapcsolatba, még (a brazil) Ronaldo július első hetében rendezett Las Vegas-i medencés buliján.

 

Az erősen beszédes képhez a magazin ezt a főcímet kapcsolta: „A káosz éjszakája Las Vegasban”. Persze itt nem álltak meg, történetük szerint Messi és felesége, Antonella kapcsolata mélyponton van, ami többek között a cikkben is közölt képeknek és a Sportszelep által is megírt medencés partiról kiszivárgott történteknek tudható be. Válságban van a házasságuk – állítja a magazin.

A Pronto cikke szerint a „bűn városába" utazott Messi a címlapon látható sztriptíztáncossal múlatta át a Fenomén fürdőruhás rendezvényét, miközben felesége és gyermeke Cesc Fabregasszal és családjával nyaralt. A címlapon közölt képen Messi idegesen pillant bele a kamera lencséjébe, miközben a szőkeség az arcát simogatja. Egy biztos, házas emberként (és gyermekek millióinak példaképeként) nem a legszerencsésebb helyzet.

Messinek az elmúlt hónapokban több magánéleti problémája is akadt, jelenleg kirobbanófélben lévő házassági botránya előtt a spanyol állam adócsalással vádolta meg.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik