Drogbáék prostikkal buliznak a válogatott meccsek előtt

Vágólapra másolva!
2014.04.05. 15:11
null
Robbanhat a prostibomba az elefántcsontparti válogatott háza táján (Fotó: Action Images)
Március első hetében Elefántcsontpart válogatottja Belgiumban lépett pályára felkészülési mérkőzésen, Didier Drogba és társai 2–2-es döntetlent értek el Eden Hazard-ék ellen. A vállalható eredmény ellenére az elefántcsontparti Abijan Sports szerkesztősége kritikus hangvételben írt a nemzeti csapatról, a napilap úgy tudja, a játékosok a mérkőzések előtt (pihenés helyett) rendszeresen prostituáltakkal szórakoztatják magukat.

Az elefántcsontparti válogatott (egy része) könnyűvérű lányok társaságában bulizta át a mérkőzést megelőző éjszakát Brüsszelben, több játékos is prostituáltakat vitt fel szállodai szobájába, ami erős kétségeket vet fel elhivatottságukat illetően – jegyzi meg cikkében az Abijan Sports újságírója.

A csapongó játékosok névsorát nem közölték, de a válogatott egyik tagja – nevét nem vállalva – nyilatkozott a kialakult helyzetről.

„A nemzeti csapat kész bordélyház lett az utóbbi időben – kezdte vallomását, majd így folytatta. – A többség New Yorkban, a Mexikó elleni, 4–1-re elveszített mérkőzés előtt is a prostituáltakkal volt elfoglalva. A megbeszélések és pénzbüntetések hatástalanok, nem vezettek eredményre. Nem akarok a szövetségi kapitány, Sabri Lamouchi ellen beszélni, de semmi tekintélye nincs a válogatotton belül.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik