Csapata nyert, hát vetkőzött a modell - bilincsben vitték el

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.29. 19:36
null
A szőke modell az akció előtt és után (Forrás: mirror.co.uk)
Heather McCartney skót modell azok után vált az internet legújabb „hírességévé” , hogy az Ausztrál  Futball Liga nagydöntőjében (AFL Grand Final) – ígéretét betartva – teljesen meztelenre vetkőzött. A rendőrök végül bilincsben vitték el.

A döntők döntőjét rendezték meg hétvégén az AFL-ben: a Sydney Swans csapott össze a Hawthorn Hawksszal. A 26 éves szőkeség megfogadta, amennyiben utóbbi csapat győzelmet arat, közszemlére teszi meztelen testét. A csapat nyert, ő vetkőzött...

Akciójának a rendőrök vetettek véget, akik úgy akadályozták meg McCartney ablakon át történő „szökését", hogy a földre teperték. A modell azonban nem könnyen adta meg magát, harapdálva és ütögetve próbált ellenállni. Végül megbilincselve vezették el egészen a fogdáig, ahol aztán az éjszakát is töltötte, ráadásul még mintegy 64 ezer forintnyi büntetés megfizetésére is kötelezték.

A skót modell később az alkohol és a gyógyszerek keverésére fogta tettét, bár elismerte, tényleg tett egy (könnyelmű?) ígéretet, amelyet szavatartó ember lévén be is tartott.

Betartotta az ígéretét... (Forrás: mirror.co.uk)
Betartotta az ígéretét... (Forrás: mirror.co.uk)
Voltak, akik nem a pályát kémlelték (Forrás: mirror.co.uk)
Voltak, akik nem a pályát kémlelték (Forrás: mirror.co.uk)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik