Civakodás lett az egyoldalú mezcsere vége – videó

Vágólapra másolva!
2012.06.19. 12:57
Címkék
A mezcsere egy futball mérkőzés igen fontos momentuma. Persze nem azért, mert izzadt férfiak cserélgetnek még jobban szétizzadt, a felsőtestükről alig lehámozható pólókat, hanem azért mert a meccs (vagy félidő) végén a mezcsere segít a szépre emlékezni és elsimítani a kilencven perc során felmerült nézeteltéréseket és kibékíteni az olykor túlzottan hevesen indulatokat – tehát valóban fontos funkciója van. A vasránapi Palmeiras–Vasco De Gama mérkőzés félidejében ennek tudatában lépett oda Eder Luis ellenfeléhez, Marcio Araujóhoz, de esetükben csak az egyik mez ért célba, a másikat még ráncigálás után sem sikerült megszerezni tulajdonosától.

Az eset azért is nehezen érthető, mert Araujo elfogadta ellenfele mezét, de a sajátját már nem akarta odaadni, csak egy kézfogást ajánlott fel cserébe, ami nem tűnt elfogadható üzletnek Eder Luis számára és visszautasította a kézrázást.

Egy szemfüles riporter az öltözőbe siető Araujót megkérdezte a történtekről, aki mosolyogva a következőt válaszolta neki:

„Megpróbálta ellopni a mezemet. Odaadta az övét, de ő nem kapta meg az enyémet.”


Lehetséges, hogy Araujo már odaígérte másnak a mezét, vagy csak szimplán szégyenlős és nem akarta megosztani felsőteste látványát a nézőkkel. Egy biztos: nagy tiszteletlenség volt a részéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik