Casillast is alázza a japán szuper WC

Vágólapra másolva!
2012.10.29. 20:03
Címkék
Egy a közelmúltban kifejlesztett japán toalett (S.G.T.K. - Super Great Toilet Keeper) képes kivédeni egy akár 160 km/órás sebességgel a gólvonal felé hasító lövést is. A sportos WC védési hatékonyságát két mozgásérzékelővel felszerelt csúcstechnológiájú kamera segíti, melyek a két kapufára vannak felszerelve és a labda pontos irányát hivatottak kiszámolni, mindössze 0.1 másodperc alatt.

Miután a másodperc töredékrésze alatt a rendszer analizálta és kiszámolta a labda mozgását, jelet küld a kapu közepén elhelyezett toalettnek, amely egy kisebb labda kilövésével akadályozza meg hitetlenkedő főhősünket a gólszerzésben.

Az S.G.T.K. egy érdekes összjáték eredménye. Két névrokon vállalat, a TOTO (elit fürdőszobai felszereléseket gyártó cég) és a toto (sportfogadással foglalkozó cég) közös fejlesztésének remekműve. A Super Great Toilet Keeper megalkotói formabontó termékükkel elsősorban a környezetvédelem fontosságára szerették volna felhívni a figyelmet, bár egyelőre nem teljesen világos, hogy a toalett milyen módon teszi majd élhetőbbé világunkat. Egy biztos, ami a fürdőszobai technológiát illeti, a japánok egy méretes Godzilla-lépéssel a világ előtt járnak.

A szuper WC hatékonyságát a 32-szeres japán válogatott csatár, Kubo Taszhuiko tesztelte, lássuk milyen eredménnyel.

Mindeközben Japánban:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik