C. Ronaldo lebukott, ezért dobta Irina Sejk a Real Madrid sztárját

Vágólapra másolva!
2015.05.18. 16:46
null
Irina Sejk és Cristiano Ronaldo, még egymás mellett (Fotó: Daily Mail)
Cristiano Ronaldo és Irina Sejk szerelme 2010-ben egy közös divatfotózáson kezdődött és 2015 januárjában, hatalmas sajtófigyelem mellett ért véget. Az orosz modell azóta több alkalommal is nyilatkozott kettejük kapcsolatáról, a legújabb fejlemények szerint a Real Madrid sztárja hűtlen volt korábbi barátnőjével.

 

 

A The Sun angol bulvárlap címlapsztoriként számolt be Irina Sejk csalódásáról és Cristiano Ronaldo félrelépéseiről. Irina állítólag (a Sun egy a párhoz közeli forrására hivatkozva írja) CR telefonjában bukkant rá több ismeretlen telefonszámra, amelyekről kisebb kutatás után kiderült, különböző lányokhoz tartoznak a világ minden tájáról. Volt köztük kolumbiai, francia és ausztrál is.

Irina rákérdezett a telefonszámokra Ronaldónál, aki először tagadta, majd beismerte, hogy kapcsolatba lépett a lányokkal. „Nem mutatott nagy bűnbánatot, Irina akkor és ott döntötte el, hogy vége a kapcsolatuknak” – idézi a The Sun forrását.

A Daily Mail próbált kapcsolatba lépni a két sztár képviselőjével, de egyelőre nem járt sikerrel.

Az utóbbi napokban a hollywoodi mozifilmekből ismert színésszel, Bradley Cooperrel összeboronált Irina korábban úgy nyilatkozott, hogy csúnyának érezte magát Cristiano Ronaldo mellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik