„C. Ronaldo gyerekének anyja halott!”

Vágólapra másolva!
2011.01.27. 14:28
null
2010 decemberében C. a lelátón ülő gyerekének ajánlotta a gólját (forrás: hola.com)
Ki lehet Cristiano Ronaldo gyerekének anyja? A kérdésben testvére, Katia is megszólalt, és kavart egyet az amúgy sem teljesen tiszta kásán. Mindenesetre amíg Ronaldo orosz származású barátnőjével ücsörög a tengerpart homokjában, addig Cé anyukájának és a kisgyereknek marad a portugáliai homokozó...

Megszólalt végre C. Ronaldo testvére is a rétestészta hosszúságúra nyúlt „ki lehet céronaldo gyerekének anyja”-sagában. Katia Aveiro szerint „szó sincs róla, hogy keresné a gyereket az anyja. Nincs anya, nincsenek telefonhívások, semmi sincs. Az anyja meghalt. A kisgyereknek nincs anyja.”

Nemrégiben felröppent a hír, hogy jelentkezett a kisfiú állítólagos anyja, egy 20 éves, Angliában tanuló lány. Akkor arról suttogtak, hogy Ronaldo egy nagyobb összeg, tízmillió font fejében lemondatta a lányt a gyerekről, amibe akkor az anya bele is egyezett, csak később meggondolta magát.

Vagy nem. Most ugyanis Katia azt mondta, hogy szó sem volt ilyesmiről. A gyerek anyja Ronaldo mamája, aki úgy neveli, mintha maga szülte volna.

„Egy biztos: a gyerek a miénk. Azt azonban sohasem fogom elmondani, hogy hogyan került hozzánk. Kétség sem férhet hozzá, hogy Cristiano a gyerek apja, a mamánk pedig föl fogja nevelni.”

A köd tehát nem oszlik. Nem kell nagy elmének lenni ahhoz, hogy megkockáztassuk, Katia állításával ellentétben az anya él és virul. Legfeljebb nem Cének és a kicsinek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik