Bruno Marsnak „vokálozott” a Red Hot Chili Peppers

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.03. 02:49
null
A főszerepben egyértelműen a hawaii srác volt, aki most is odatette magát (Fotó: Reuters)
A XLVIII. Super Bowl félidei showjában a Red Hot Chili Peppers és Bruno Mars gondoskodott a remek hangulatról.

A szokásokhoz híven ahogy véget ért a második negyed, máris munkába lendültek a szorgos kezek, és pillanatok alatt felhúzták a monumentális, rögtönzött színpadot.

Először egy csapat kis srác kíséretében a kétszeres Grammy-díjas Bruno Mars pattant a színpadra. Rövid dobszóló, aztán robbant a bomba. A hawaii srác most sem viccelt, a hatalmas sikoltozással és a gyenge hangosítással küzdve is hatalmas showt nyomott le.

Megérkeztek aztán a kemény srácok, a negyedik számnál betoppant a Red Hot Chilli Peppers – természetesen félmeztelenül –, és együtt zúztak egy rövid ideig, bár Brunónak ez láthatóan annyira nem tetszett. Sokáig persze nem kellett izgulnia, miután az RHCP lenyomott egy fél számot, újra ő került a figyelem középpontjába.

Egy gyors köszönés, aztán jött a nagy elsötétedés, középen maradt Bruno és újra a romantikáé lett a főszerep, jött a Just The Way You Are.

Rövid idő alatt nagyot zúzott az RHCP (Fotó: Reuters)
Rövid idő alatt nagyot zúzott az RHCP (Fotó: Reuters)

Mindenki boldog lehetett, volt itt kemény rock és visszafogottabb, érzelmes szám is, ráadásul a főszereplők most is félmeztelenre vetkőztek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik