Breno börtöntitkai: „A wc-n sírtam, hogy ne lássanak”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.14. 11:26
null
Breno a tárgyaláson (Fotó: Action Images)
Breno, a Bayern München három év kilenc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt korábbi hátvédje egy interjúban elárulta, elbújik a cellatársak elől, amikor sírnia kell a büntetése letöltésére kijelölt Stadelheim börtönben.

 

Mint ismert, a 24 éves brazil labdarúgót másfél évvel ezelőtt közel négy év börtönre ítélték, miután bűnösnek találták szándékos gyújtogatás vádjában. Breno 2011 májusában egy általa bérelt, másfél millió euró (közel 450 millió forint) értékű luxusvillát gyújtott fel alkoholos befolyásoltság alatt.

Breno 13 hónap letöltését követően munkát kapott a Bayern Münchennél, ahol az U23-as csapatnál lát el edzői feladatokat napi rendszerességgel. A játékos azonban elismerte, ennek ellenére élete legnehezebb időszakát éli át.

„Már kezdem jobban érezni magam, de az első 13 hónap kegyetlenül nehéz volt” – vallotta be Breno a TV Globo kamerája előtt.

„Rengeteget sírtam, főleg akkor, mikor az első leveleket kaptam a feleségemtől és a gyermekeimtől. Ilyenkor a wc-ben bújtam el, így a cellatársam nem látta, hogy elérzékenyülök.”

Breno az őszinte vallomás mellett élete egyik legmegrázóbb élményéről is beszámolt: szemtanúja volt, mikor egy elítélt megpróbált véget vetni saját életének.

„Ott voltam, a saját szememmel láttam, mikor az egyik életfogytiglanos öngyilkosságot kísérelt meg. Nem bírta elviselni az érzést, hogy egész életét a rácsok mögött kell töltenie” – osztotta meg a nézőkkel megrázó történetét a brazil Breno, aki abban reménykedik, hogy 2014 első felében feltételesen szabadlábra kerülhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik