Beszólt CR7-nek a Barca-fanatikus apáca, felbőszítette a rajongókat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.27. 21:17
null
<strong>Lucía Caram </strong>(Forrás: Twitter)
Lucía Caram Katalóniában élő argentin apáca, aki él-hal az FC Barcelonáért és honfitársáért, Lionel Messiért. A klubhoz fűződő szeretete jól ismert. 2013-ban az El Mundo Deportivónak úgy nyilatkozott, „nem a Barcelonának szurkolni bűn”. Szerinte a Barca nemcsak egy klubnál több, hanem egy élet- és gondolkodási forma. Mindemellett a humorérzéke is a helyén van, aktív életet él a közösségi oldalakon, és a labdarúgás történéseivel kapcsolatban is képben van.

 

Erről tett tanúbizonyságot az a Twitter-bejegyzése, amelyet Cristiano Ronaldo hétvégén – córdobai ellenfele megrúgásáért és megütéséért – kapott piros lapját követően tett közzé. „Aranylabda vagy Aranyököl?” – tette fel a költői kérdést a Twitteren.

Az ártalmatlan megjegyzés felbőszítette Cristiano Ronaldo rajongóit, akik kedvencük védelmére keltek, helyenként kifogásolható stílusban. Volt, aki az „Apáca vagy ******?” kérdéssel felelt, de olyan is akadt, aki egyenesen a „sátán ügynökének" nevezte Lucía Caramot.

Az apáca korábban már nyilvánosan is elmondta a véleményét CR-ről. Mert megkérdezték. Nem utálja (ahogy senki mást sem), de Messi totális ellentétének megtestesítőjeként látja, túl büszkének és arrogánsnak tartja. De elítélni semmiképpen sem ítéli el, mert nem ismeri a történetét, a környezetet, amiben felnőtt.

Miután Ronaldo a Facebookon bocsánatot kért kiállításakor tanúsított magatartásáért, Lucía Caram azt írta: „a belátás a bölcsesség ösvénye.” De ez sem csillapította le a dühös CR-rajongókat, akikről a nővér mindössze annyit mondott, hogy „nincs humorérzékük, és a feléje táplált gyűlöletre fordított energiáikat inkább fordítsák valami jóra.”

Végül hozzátette: „Nem tehetek róla, én egy vagyok a Barcelonával. Szeretem a jó focit és a fair playt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik