Begőzölt az Arsenal-drukker, halálra késelt egy liverpoolost

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.10. 17:56
null
Szomorú következménye lett a liverpooli kiütésnek (Fotó: Action Images)
A Premier League hétvégi fordulójában az Arsenal megrázó, 5–1-es vereségbe futott bele a Liverpool otthonában, de az igazán sokkoló események a lefújást követően Meruban, Kenya hatodik legnagyobb városában történtek.

 

Egy helyi újság, a Stanard Digital beszámolója szerint a bajnoki találkozó után a londoni csapat egy szintén helyi szurkolója a kocsma előtt késelte halálra a Liverpool nagyarányú győzelmét leplezetlenül ünneplő drukkertársát.

Az áldozat, Anthony Muteithia kórházba szállítás közben veszítette életét, a történtekről szemtanúk számoltak be a mentőknek és a rendőröknek. A cérna állítólag azért szakadt el, mert a Liverpool szimpatizánsa túl buzgón ünnepelt, miközben az Arsenalt csúnyán a földbe döngölték Daniel Sturridge-ék.

Daniel Sturridge ünnepli az Arsenalnak lőtt gólját (Fotó: Action Images)
Daniel Sturridge ünnepli az Arsenalnak lőtt gólját (Fotó: Action Images)

A lappangó feszültségből a hármas sípszót követően lett tragédia, az „ágyús” drukker a kocsma ajtaja előtt egyszerűen megkéselte, majd otthagyta földön fekvő áldozatát. Az elkövetőt a rendőrség és a hajtóvadászatot indító civilek is nagy erőkkel keresik.

Szomorú tény, de nem ez az első Premier League.mérkőzés a jelenlegi szezonban, ami halálhoz vezetett az afrikai országban: decemberben a Manchester United Newcastle-től elszenvedett veresége után lett öngyilkos egy kenyai MU-szurkoló.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik