Barca: a fenékkirálynő lehúzta Neymart, magyart emelt Messi mellé

Vágólapra másolva!
2016.09.17. 11:58
Rendszeresen szerepel a sportsajtóban Suzy Cortez, a 2015-ös Miss BumBum, azaz az évente megrendezendő brazíliai fenékszépségverseny előző nyertese. Hogy ez minek köszönhető? Hatalmas Barcelona-szurkoló és Lionel Messi-rajongó.

Él está de vuelta, el mejor jugador de fútbol en el mundo. #Messi!
Él está de vuelta, el mejor jugador de fútbol en el mundo. #Messi!

Cortez kisasszony rendszeresen pózol Lionel Messi mezében, az esetek többségében nagy hangsúlyt fektetve óriási fenekére. Ezúttal szakmai hozzáértését is megcsillogtatta a kerek idomaival híressé váló modell, amikor a katalán klub történetének legjobbjairól beszélt.

„Neymar egyelőre messze van attól, hogy Barcelona-ikon legyen. Ha a klub legnagyobb példaképeit kell felsorolnom, az én sorrendem Messi, Kubala, Cruyff és Ronaldinho. Három éven át éltem Barcelonában, tudom, hogy miről beszélek” – idézi a The Sun a 26 éves modellt, aki hozzátette, hogy sokan a legjobbak között emlegetik Neymart és Pedrót a klub történetében, de mindketten „középszerű” labdarúgók.

Suzy Cortez és Lionel Messi „közös” története nemrég szomorkás fordulatot vett, miután kitiltották Messi Instagram-oldaláról. A modell Antonella Roccuzzóra, Messi kedvesére gyanakodott. Azóta #unblockmemessi hashtaggel ellátott képekkel próbálja rávenni az ötszörös aranylabdás argentint, hogy oldja fel a tiltást.

#shooting #suzycortez

#shooting #suzycortez


Miss BumBum 2015 jelenleg Angliában, Londonban él, és szívesen kipróbálná magát egy női futballcsapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik