Balotelli gólöröme japán követőre talált

Vágólapra másolva!
2012.07.01. 09:49
Címkék
Mario Balotelli Németország ellen szerzett góljainak, de leginkább gólörömének szele a világ minden szegletét, így Japán partjait is elérte, sőt, nyugodtan mondhatjuk, hogy divatot is teremtett. A Japán labdarúgó bajnokság (J-LEAGUE) szombaton megrendezett Kawasaki Frontale-Vissel Kobe találkozóján a vendégcsapat csatára távoli bombagólja után már Mario dermedt kőszikla gólörömével ünnepelte gólját. 
A mérkőzés 77. percében, gólnélküli állásnál Ken Tokura jó 25 méterről lövésre szánta el magát, bombája a dermedt kapustól a legkevésbé sem zavartatva csapódott a hálóba, majd jöhetett a balotellizés. A szintén kilences mezben futballozó csatár lekapta a felsőjét, majd beállt Mario németek elleni mérkőzésen elhíresült kőszikla pozíciójába és izmait befeszítve, rezzenéstelen arccal várta felé rohanó társai örömteli ölelését. A sárga lapos büntetés természetesen ezúttal sem maradt el, nem ez a gólöröm lesz az edzők kedvence.

Tokura gólöröme már csak akkor lett volna eredetibb, ha a mérkőzés előtt haját a Balotelli kobakján megszokott punk fazonra nyírja. Majd legközelebb.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik