Balotelli 22 évesen apa lett, lánya született

Vágólapra másolva!
2012.12.07. 06:51
Apa lett a nemzetközi futball olasz fenegyereke, a 22 éves Mario Balotelli. A Manchester City futballistájának lánya született. Az anya, Raffaella Fico és a kis Pia is jól van.

Eredetileg karácsonyra várták a kislányt, akit Piának neveztek el, de három héttel előbb akart világra jönni, ezért Raffaellát a mamája kísérte be a kórházba. Amúgy, mint a terhesség idején készült képen látható is, jó húsban van a kislány, 3,8 kg-mal született. És vajon mi a vezetékneve? Nem, nem Balotelli, hanem Fico...

Raffaella Fico hasa szépen gömbölyödött (forrás: Daily Mail)
Raffaella Fico hasa szépen gömbölyödött (forrás: Daily Mail)

Balotelli egyelőre nem kommentálta a hírt, de egy hozzá közelálló forrás szerint „elégedetten” hallotta, hogy egy Nápoly melletti magánklinikán megszületett a gyereke.

Mint azt már többször megírtuk, először DNS-tesztet követelt Balotelli, aztán arról beszélt, hogy újra összejöttek, majd jött a végső szakításról szóló hír. Állítólag Raffaella kész helyzet elé állította:

„Ha szereted a gyerekedet és engem, elveszel feleségül.”

Nos, ezt a csatár nem vállalta, úgyhogy könnyen lehet, hogy Raffaellának Cé Ronaldo és Mario Balotelli után újabb futballista után kell néznie...

Balotelli Angliában készül, így nem volt jelen a szülésnél, de az olasz sajtó szerint a vasárnapi, Manchester United elleni rangadóig még biztosan meglátogatja kislányát és (ex?)kedvesét, Raffaella Ficót.

Raffaella Fico még divatbemutatón is büszkén mutatta meg nagy hasát (forrás: elbalonrosa.com)
Raffaella Fico még divatbemutatón is büszkén mutatta meg nagy hasát (forrás: elbalonrosa.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik