Babonás Breesék 375 csirkeszárnnyal készülnek a Seahawks ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.10. 14:07
null
A csirkében rejlene Breesék ereje? (Fotó: Action Imaes)
A New Orleans Saints NFL-csapatánál mindent bevetnek annak érdekében, hogy folytatva a remek sorozatot, a Seattle Seahawks ellen is győzelmet ünnepelhessenek. A Szentek szerint ehhez pedig egyetlen dologra van csak szükség, csirkeszárnyra.

A louisianai csapat az alapszakasz végére kicsit elfáradt, de a playoff első hetében a Philadelphia Eagles ellen már újra szárnyalt, így továbbjutott a következő fordulóba. Sean Payton fiai itt azonban még nem szeretnének megállni, így a Seattle Seahawks elleni találkozó előtt bevetették a titkos fegyvert, a csirkeszárnyat.

A Saintsnél a legújabb hagyomány ugyanis az, hogy az idegenbeli mérkőzések előtt a Popeye étterem csirkeszárnyait reggelizi, ebédeli és vacsorázza az egész csapat.

Az eredmények magukért beszélnek, hiszen az előző fordulóban is a louisianai étteremlánc csirkehúsát fogyasztották Breesék a meccs előtt, és be is tudták gyűjteni a Saints történelmének első idegenbeli PO-sikerét. A képlet innentől egyszerű, a Popeye-csirke egyenlő az idegenbeli palyoff-győzelemmel.

A csirkében rejlene Breesék ereje? (Fotó: tmz.com)
A csirkében rejlene Breesék ereje? (Fotó: tmz.com)

A Szentek nem aprózták el, összesen 375 darab csirkeszárnyat rendeltek, amelyet a csapatot imádó Popeye első embere végül ajándékba adott kedvenceinek.

„A csapat győzelméért bármit megteszünk, ha ehhez a mi csirkénk kell, hát legyen. Az eddigi sikerességével nem lehet vitatkozni" – mondta mosolyogva az újságírók kérdésére a Popeye tulaja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik