Az ukrán sálban parádézó Schweinsteiger volt a Bayern-buli motorja - galéria, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.26. 11:46
null
Jupp Heynckes és Bastian Schweinsteiger megnyitja a táncrendet – <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('A_Bayern_Munchen_BL-gyozelmet_unneplU_bulija_Londonban')">GALÉRIA!</a> (Fotók: Reuters)
Ahogy az egy BL-győzelem után illik: a Bayern München játékosai, edzői és alkalmazottai alaposan megünnepelték a sikert!

A londoni Grosvenor House-t bérelte ki a Bayern München a szombati Bajnokok Ligája-döntőt követően arra az alkalomra, ha a csapat sikerrel jár a Borussia Dortmund elleni találkozón. Nos, a csapat sikerrel járt, és a 2–1-es győzelemmel megszerzett ötödik BL- (BEK-)diadal után kiadós ünnepléssel zárták az európai kupaidényt.

„Innentől a barátom folytassa, átadom a mikrofont, hogy mondhassa…” – GALÉRIA! (Fotók: Reuters)
„Innentől a barátom folytassa, átadom a mikrofont, hogy mondhassa…” – GALÉRIA! (Fotók: Reuters)

A bajor klub honlapján közzétett videó tanúsága szerint nem szűk családi körben ünnepelték meg a sikert: ránézésre voltak ott vagy két-háromszázan. A főszerepben persze a játékosok, az edzők és a klub vezetői páváskodtak. Mind közül kiemelkedett Bastian Schweinsteiget, aki az Anatolij Timoscsuktól elkunyerált ukrán nemzeti sállal a fején látta el a ceremóniamesteri feladatokat. Méghozzá parádésan!

Megénekeltette a csapattársakat: Rafinha nagyszerű baritonján a Wonderful World című, az alkalomhoz illő örökzöldet búgta bele a mikrofonba, míg Dante (talán) egy német hip-hop remekkel fokozta a hangulatot. De biztosak vagyunk benne, hogy nemcsak a brazilok tudnak a Bayern-keretéből énekelni…

Schweinsteiger és kedvese, Sarah Brandner a BL-serleggel – GALÉRIA! (Fotók: Reuters)
Schweinsteiger és kedvese, Sarah Brandner a BL-serleggel – GALÉRIA! (Fotók: Reuters)

A csapat irányítását július 1-jén átvevő Josep Guardiolának azonban alaposan fel van adva a lecke: nem elég, hogy új alkalmazottai az idén eddig minden megnyertek (a Német Kupa döntője még hátravan, de meglepődnénk, ha a Stuttgart nyerni tudna Berlinben), majd' minden német rekordot megdöntöttek, és a képeket látva azt kell mondjuk, Jupp Heynckes még jobban is táncol a katalán trénernél.

(Forrás: fcbayern.de)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik