Az olasz-argentin dráma bizarr epizódja: apaság helyett szex?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.20. 17:48
null
Nyaralás Ibizán, a gondok azonban a festői környezetben sem tűnnek el (Fotó: Twitter, NSO-montázs)
A Maxi López, Wanda Nara, Mauro Icardi szerelmi háromszög, úgy tűnik, még mindig tartogat izgalmakat, és bár egy éve azt hittük, az esküvővel lezárult a történet, a modellként és műsorvezetőként dolgozó hölgy nem hagyja, hogy kihűljön a sztori.

Azoknak, akik nem követték figyelemmel a szerelmi háromszög részleteit: az Internazionale fiatal argentin futballistája, Mauro Icardi elszerette a jelenleg a Torinót erősítő Maxi Lópeztől Wanda Narát, amikor együtt játszottak a Sampdoriában.

Bár Icardi és Wanda Nara már össze is házasodtak, a műsorvezető hölgy dühe nem csillapodott, és naponta nekimegy korábbi párjának, Maxi Lópeznek a közösségi oldalakon. Most épp közös gyermekeik látogatása volt a téma, és mivel úgy tűnik, Wanda Nara nincs beszélőviszonyban korábbi kedvesével, a Twitteren üzenget.

Nara állítja, most kizárólag azért utazott el Ibizára, hogy a szintén ott nyaraló Torino-csatár közelebb kerülhessen a gyermekeihez, Maxi López azonban köszöni szépen, nem kér a családi programból, inkább új kedvesével, Daniela Christianssonnal bújik össze, ahol csak tud.

Maxi López a gyermekeit hiányolja, de látni mégsem akarja őket? (Fotó: tuttosport.com)
Maxi López a gyermekeit hiányolja, de látni mégsem akarja őket? (Fotó: tuttosport.com)

„Milyen apa az, aki nem veszi fel a telefont, ha a fiai keresik? A szexet és az új barátnődet választod helyettük, még az iskoláért sem vagy hajlandó fizetni, mindent a férjemnek kell állnia. És úgy állítod be az egészet, hogy te vagy az áldozat?” – bukott ki Twitteren Wanda Nara, miután Maxi López nehezményezte – természetesen szintén a közösségi oldalon –, hogy keveset látja a gyermekeit.

És a történet legszebb része? Az argentin futballista és a műsorvezető hölgy többször is elmondta már, szeretnének egy kis magánéletet, és nem értik, miért foglalkozik velük állandóan a sajtó…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik